Skype

Skype (OS X 10.6 - 10.8) 7.39.0.176

De telefoon van de 21e eeuw

Skype is een van de populairste apps voor communicatie met vrienden en familie. Met ondersteuning voor video-oproepen, VOiP-gesprekken en expresberichten is het mogelijk om uw vaste telefoon te vervangen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Groepsconferenties
 • Chatberichten
 • Uitstekende audio / videokwaliteit
 • Bellen naar mobiele apparaten
 • Facebook-integratie

TEGEN

 • Vereist een goede verbinding
 • Gebruikt veel middelen
 • Sommige functies kosten extra

Essentieel
10

Skype is een van de populairste apps voor communicatie met vrienden en familie. Met ondersteuning voor video-oproepen, VOiP-gesprekken en expresberichten is het mogelijk om uw vaste telefoon te vervangen.

Skype-functies

Skype komt van de makers van Kazaa. De technologie achter het P2P-programma is wat Skype deed om gesprekken tussen computers mogelijk te maken.

Videogesprekken zouden pas twee jaar later ontstaan, samen met verschillende functies die uiteindelijk werden stopgezet, zoals Skypecast en SkypeFind.

Skype is in handen geweest van verschillende bedrijven met de meest recente in 2011 toen Microsoft het bedrijf kocht en in Windows integreerde als een vervanging voor Messenger.

\ n

Het gebruik van Skype om te communiceren is eenvoudig, omdat het een platformonafhankelijke app is met ondersteuning op smartphones, tablets en desktopcomputers .

De belangrijkste functie van Skype is videogesprekken die voor enkelvoudige en groepsvideoconferenties mogelijk maken .

U kunt ook landlijn- en mobiele telefoonnummers wereldwijd bellen tegen lagere kosten per minuut, die worden afgetrokken van uw Skype-saldo.

Als de opvolger van Windows Messenger kun je met Skype ook chatten met vrienden op Facebook .

Skype gebruiken

Het is niet moeilijk om Skype te gebruiken als u alleen de basisfuncties gebruikt.

Een andere Skype-gebruiker bellen is eenvoudig en bellen naar vaste lijnen is ook niet moeilijk, maar er doen zich problemen voor wanneer u geavanceerde functies wilt gebruiken.

Sommige functies zijn verborgen achter menu's en sommige knoppen verklaren niet de functie die het activeert, zoals scherm delen. Het kost enige tijd om alle geavanceerde functies in Skype te leren .

Bestrijkt alle bases

Skype is een van de normen geworden voor bellen via internet en heeft functies die iedereen nuttig kan vinden.

De app kan zich op intelligente wijze aanpassen aan verschillende desktops of apparaten en aanpassen voor netwerksnelheden zonder uw instellingen handmatig te hoeven wijzigen.

Er zijn veel variabelen om goede video en geluid te krijgen en Skype is in staat om de best mogelijke kwaliteit te krijgen.

Een essentieel programma

Het gevarieerde gebruik van Skype maakt het een zeer belangrijk programma om te gebruiken. Omdat het platformonafhankelijk is, hoeft u zich geen zorgen te maken over compatibiliteit met andere gebruikers.

Omdat Skype Messenger heeft vervangen, is dit de standaard berichten-app voor Windows , maar het is nog steeds een geweldige add-on voor Mac-gebruikers.

Skype voor OS X 10.6 - 10.8

Deze versie van Skype is ontworpen voor OS X 10.6 Snow Leopard, OS X 10.7 Lion en OS X 10.8 Mountain Lion.

Als u een nieuwe versie van OS X gebruikt, downloadt u deze versie van Skype .

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
Skype

Download

Skype (OS X 10.6 - 10.8) 7.39.0.176

Beoordelingen about Skype

 • door Anonymous

  leuk.
  ja vind Skype leuk om met anderen te praten ja je kent met je oude vrienden praten en ook zien..   Meer